Ha die zus en zwager :)) 😉 Hoe is ie daar. Ik kijk zo iedere dag naar de web-cam,zo te zien krijgen de pups weer pokon. Jammer dat het drietal van Monja niet zo vaak meer te zien zijn. 😉 Met Duma gaat het ook goed. Volgens ons heeft hij last van de wind hij is af en toe zo ……. als hij groot is. Wij hebben bij de blokker een grote riete mand gekocht daar kan hij al zijn speelgoed in doen. Wij hebben trouwens ook weer een tasje met knuffels voor de pups. Wij bellen van de week nog (t) (^) Veel groetjes,likkies en pootjes ui Meerhoven.

wat een schatjes! vooral die ene met dat schattige witte neusje en witte puntje aan zijn staart. heel veel carnaval-plezier. tot woensdag. groetjes. corrie.

Hoi Frans en Margo Vierkante ogen kun je van die cam krijgen… :)) Gefeliciteerd met het trico-trio, geniet ervan. Ik kom regelmatig langs kijken…… houdoe Marjo

Gefeliciteerd met de geboorte van de pups van Lacey en Howard. Geweldig dat we ze via de webcam kunnen bekijken. We kunnen er geen genoeg van krijgen. Met vriendelijke groet, Fam. Lander, Voorschoten

hallo margo en frans..! ik vond het reuze gezellig ik wou benjy zo meenemen ! :)) de puppie’s waren ook zo schattig ! ik ga nu elke dag kijken op de puppie cam 😀 groetjes van Ferris van de venne p.s. als ik jullie niet meer zie dan zie ik jullie op de regiodag !

Gefeliciteerd met de nieuwe pup, heel erg leuk dat we het via de webcam weer kunnen volgen. Wat zal dat enig kind verwend worden. Hartelijke groeten Cokkie en Bert en Lik van Winnie. Met Winnie gaat het heel erg goed

Hallo sheltie familie. Ben even op jullie home padge geweest zag er goed uit. Tot mij verbazing kwam ik in het fotoalbum nog een bekende tegen O:) :cheerful: Zag er toch wel lief uit die twee. Jullie horen mij deze week nog wel. Groetjes uit een sneeuwig Meerhoven. (c) (mp)

hallo daar, ik heb het pupseltje van suzan gezien wat een lekker poepie zeg. groetjes van je kleine zusje

wat een schatje. gefeliciteerd. alles goed met susan? FIJNE DAG VANDAAG. GROETJES. corrie op de computer van jacqueline.doeiiiii…..

hallo frans en margo.bij deze wilden we jullie feliciteren met jullie nieuwe aanwinst mickey.wat een schoonheid is ze al.we wensen jullie veel geluk toe met de kleine.tevens wensen we jullie prettige feestdagen toe en een gelukkig en gezond 2009.groeten vanuit kerkrade.paul en ilona en 3 pootjes van aycka,graysen en ,tjedde. (^) :))

Hai Frans en Margo De zwarte kleine marmotjes beginnen nu echte hondjes te worden!!!! Wat een poeppies. Even wat kwijt hoor….. Sins we Boyd hebben kunnen we niet meer rustig over straat. Het leukste was wel toen ik een bloemen winkel met Boyd binnen liep. Ik had in no-time alle verkoopsters en klanten om me heen staan en kwam er bijna niet weg. Iedereen wil hem aaien knuffellen een praatje maken met ons en ze willen hem allemaal meenemen. MOOI NIET HOOR!!! Het is ook een heel grappig pluizen bolletje die al heel veel geleerd heeft op puppy cursus. En…. hij is nu 2200 gram. We bellen nog even om Troy te komen knuffen. Groetjes fam Peters

Hallo Frans en Margot, Leuk om met zulke enthousiaste hondenbezitters te praten. Wat hebben jullie mooie en lieve honden. Veel succes.

  • 1
  • 2